Ondernemersavond Energie-transitie
divider
ondernemersbijeenkomst

Op maandag 19 juni vind de tweede ondernemers bijeenkomst energietransitie Laarbeek plaats.

Veel bedrijven worden direct of indirect geconfronteerd met actuele problemen rondom hun energie, zoals onzekerheid over de elektriciteitsprijzen en het ontbreken van mogelijkheden om uit te breiden vanwege netcongestie. Daarnaast blijkt ook dat bedrijven de mogelijkheden om beter met energie om te gaan nog niet benutten. Na een succesvolle eerste editie – samen met Parkmanagement – nodigt de Coöperatie Laarbeek Energie Laarbeekse ondernemers uit voor een vervolg om weer een stap te zetten naar pragmatische oplossingen.

Jan Rietdijk van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) vertelt over een initiatief van bedrijven uit de
Kempen om samen een nieuwe structuur op te zetten om zo eigen energie beter te benutten en minder last te hebben van netcongestie. Ook een idee voor Laarbeek?

In de eerste bijeenkomst zijn door ondernemers concrete voorbeelden genoemd van knelpunten. We hebben wethouder Joan Briels uitgenodigd om hierover in gesprek te gaan. Wat kan wel en wat niet? 

Op 9 juni wordt zonneweide De Blauwe Poort officieel geopend. Laarbeek Energie wordt mede-eigenaar en gaat daarvoor participaties uitgeven. Wat zijn de kansen voor ondernemers?

Locatie: LMB Verkuijlen (Korenmijt 6 in Beek en Donk)
Datum/tijd: Maandag 19 juni van 20.00 – 21.30 uur

AANMELDEN
Laarbeek Energie ontvangt graag je aanmelding uiterlijk 16 juni via info@laarbeekenergie.nl

 

Help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken en deel dit artikel via een van onderstaande communicatiekanalen.

Geplaatst: 06/06/2023
door Frank Kemme