Feestelijke opening Zonneweide de Blauwe Poort
divider
Dens

Op vrijdag 9 juni vind de opening plaats van Zonneweide De Blauwe Poort in Beek en Donk. De eerste zonneweide van Laarbeek wordt daarmee feestelijk in gebruik genomen.

Iedereen uit Laarbeek, Boerdonk en omgeving is welkom.

Cabaretier Joop Vos opent het feest op geheel eigen wijze. Aan de gesprekstafel ontvangt hij verschillende gasten uit Laarbeek en omstreken die een rol hebben in het project. Onder hen leden van Laarbeek Energie. Zij vertellen over de deelname van de coöperatie Laarbeek Energie in het project en hoe je als buurt- of dorpsgenoot kunt deelnemen.

De coöperatie wordt aandeelhouder van Zonneweide De Blauwe Poort. Vanaf 9 juni kun je je inschrijven voor participaties in dit project. Inwoners van Laarbeek en de directe omgeving hebben voorrang bij de toewijzing van de participaties.

Laat de zon in je hart

Na de officiële opening – het spreekwoordelijke lintje knippen – is er een quiz. Er zijn rondleidingen over het park, kinderen kunnen zich laten schminken en er is een puzzeltocht. Foodtrucks en muziekzorgen voor een feestelijke stemming. René Schuurmans zingt speciaal voor deze gelegenheid zijn lied ‘Laat de zon in je hart’. Ook zijn er lokale optredens zoals Aidan and the Wild en Trio Vrolijk.

Kortom, het wordt een geweldig feest. Dus nodig je buren uit, neem je familie mee en ontmoet je vrienden bij de opening van de eerste zonneweide van Laarbeek.

Het feest vindt plaats in een tent bij de zonneweide aan de Middenweg. De toegang is gratis. Als je je voor 2 juni aanmeldt via de website dan ontvang je één consumptie gratis. Meer informatie vind je op zonneweidedeblauwepoort.nl

Deel dit artikel via een van onderstaande socialmediakanalen.

Geplaatst: 26/05/2023
door Frank Kemme