Nieuwsberichten

Feestelijke opening Zonneweide de Blauwe Poort
Dens

Op vrijdag 9 juni is de opening van Zonneweide De Blauwe Poort in Beek en Donk. De eerste zonneweide van Laarbeek wordt officieel in gebruik genomen met een groot feest.

Iedereen uit Laarbeek Boerdonk en omgeving is welkom.

Cabaretier Joop Vos opent het feest op geheel eigen wijze. Aan de gesprekstafel ontvangt hij verschillende gasten uit Laarbeek en omstreken die een rol hebben in het project. Onder hen leden van Laarbeek Energie. Zij vertellen over de deelname van de coöperatie in het project en hoe je als buurt- of dorpsgenoot kunt meedoen.

De coöperatie wordt aandeelhouder worden van Zonneweide De Blauwe Poort. Vanaf 9 juni opent de inschrijving voor participaties. Inwoners uit Laarbeek en de directe omgeving kunnen met voorrang meedoen.

Laat de zon in je hart

Na de officiële opening – het spreekwoordelijke lintje knippen – is er een quiz. Er zijn rondleidingen over het park kinderen kunnen zich laten schminken en een puzzeltocht doen. Er zijn foodtrucks en er is vooral veel muziek. René Schuurmans zingt speciaal voor deze gelegenheid zijn lied Laat de zon in je hart en er zijn lokale bands zoals Aidan and the Wild en Trio Vrolijk.

Kortom het wordt een geweldig feest. Dus nodig je buren uit neem je familie mee en ontmoet je vrienden bij de opening van de eerste zonneweide van Laarbeek.

Het feest vindt plaats in een tent bij de zonneweide aan de Middenweg. De toegang is gratis. Als je je voor 2 juni aanmeldt via de website dan ontvang je één consumptie gratis. Meer informatie vind je op zonneweidedeblauwepoort.nl

Deel dit artikel via een van onderstaande socialmediakanalen.

divider
Geplaatst: 26/05/2023
door Frank Kemme