Virtual Energy Hub
divider
Virtual Energy Hub

Onze tweede ondernemersavond stond in het teken van netcongestie. Bij LMB Verkuijlen heeft Jan Rietdijk van KOP (Kemisch Ondernemers Platform) informatie gegeven over hun gezamenlijke aanpak om het netcongestie probleem aan te pakken. In de Kempen is een Virtual Energy Hub opgezet. Een groot deel van de bedrijven doen daaraan mee. Door uitwisseling van data op het gebied van energie verbruik en -opwek kun je anticiperen om het net niet over te belasten. Zodoende kan er extra ruimte op het stroomnet worden gegenereerd.

Wat ze in de Kempen kunnen, dat kunnen wij in Laarbeek ook! Samen met een viertal Laarbeekse ondernemers doen we een tegenaanval op het netcongestie. Wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@laarbeekenergie.nl of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Participaties voor ondernemers

Wist je dat ook ondernemers kunnen participeren in Laarbeek Energie? Doe mee! Ondernemers met oog voor duurzaamheid staan 1 – 0  voor in de concurrentiestrijd. Deel mee in de opbrengst! Schrijf je in als lid en koop participaties.  

We organiseren informatieavonden in Beek en Donk, Aarle-Rixtel en in Lieshout. Laat je daar goed voorlichten. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Kom en praat mee, de toegang is gratis.

flyers info-avonden

 • Donderdag 29 juni; BEEK EN DONK
  Ontmoetingscentrum, aanvang 19.30u

   

 • Dinsdag 4 juli; AARLE-RIXTEL
  Conferentiecentrum de Couwenbergh, aanvang 19.30u
 • Woensdag 5 juli; LIESHOUT
  Dorpshuis, aanvang 19.30u

Er is beperkt plaats in de zaaltjes. Wil jij zeker zijn van een plek in de zaal? Meld je dan aan op info@laarbeekenergie.nl.

 

Deel dit artikel via een van onderstaande socialmediakanalen.

Geplaatst: 20/06/2023
door Frank Kemme