Doe mee met onze Coöperatie

Lid worden

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van onze locale energiecoöperatie! 
Op deze pagina lees je meer informatie over het lidmaatschap en de contributie en kun je je eenvoudig aanmelden. Heb je nog vragen, stuur ons dan een bericht via info@laarbeekenergie.nl.

Aanmelden als lid

Om lid te worden van energiecoöperatie Laarbeek Energie, vul je het inschrijfformulier in. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur voor de jaarlijkse contributie. De contributie dient binnen twee weken te worden voldaan via iDeal of handmatig. Wil je (nog) geen lid worden, maar wel onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Jaarlijkse contributie

Als lid van onze coöperatie betaal je contributie. De contributie bedraagt jaarlijks € 15,- inclusief btw. Je ontvangt elk jaar in de loop van januari het betaalverzoek met de factuur voor de jaarlijkse contributie. De contributie kun je betalen door gebruik te maken van de iDEAL-link in het betaalverzoek of door een handmatige overboeking.

Contributie vrijstelling

Leden die financieel participeren in Laarbeek Energie betalen na het eerste jaar geen contributie meer.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen? Stuur uiterlijk 15 december een email naar info@laarbeekenergie.nl met daarin je volledige naam en adresgegevens. Het lidmaatschap wordt dan aan het eind van het lopende kalenderjaar beëindigd. De reeds betaalde contributie wordt niet gerestitueerd. Houd er rekening mee dat eventuele exclusieve ledenkortingen ook vervallen bij beëindiging van het lidmaatschap.